20.02.2018

Afrin Harekatına Katılan Askerlerimiz ve Şehitlerimiz İçin Okunan Hatimlerin Duası Yapıldı.

İl Müftülüğümüze bağlı İl merkezi ile ilçelerinde görev yapan Din görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticileri tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de terör örgütlerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele eden ve şehit olan askerler için okunan hatimlerin duası 20.02.2018 Salı günü öğle namazı öncesi Hoca Ahmet Yesevi Camiinde İl Müftümüz Osman Arslan tarafından hatim duası yapıldı.

Düzenlenen Hatim duası programına vatandaşlar ve din görevlileri katıldı.

İl Müftümüz Osman Arslan, “Afrin’de kahraman askerlerimizin verdiği şanlı mücadeleyi desteklemek ve manevi katkıda bulunmak için böyle bir program düzenledik. İlimiz ve ilçelerinde görev yapan din görevlileri tarafından şehitlerimizi için okunan hatimlerin duasını yaptık. Allah’tan şehitlerimize rahmet, kahraman gazilerimize saygı ve minnet duygularımızı dile getirmek istiyorum. Ayrıca İl Müftülüğümüzde görev yapan Din görevlileri ile Kur’an kursu öğreticileri arasında kahraman askerlerimiz için bir yardım kampanyası düzenlendi. Bu yardım kampanyasına katılan bütün görevlilerimizi kutluyorum” dedi.