15.08.2018

İl Müftülüğümüzde Ağustos Ayı İlçe Müftüler toplantısı yapıldı

Kırşehir İl Müftülüğü ile ilçe Müftülükleri arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı bu ay İl Müftülüğümüzde yapıldı.

15/08/2018 Çarşamba günü saat:15.00’de yapılan toplantıya İl Müftümüz  Mehmet YAMAN başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin ARSLANTÜRK, Akpınar İlçe Müftüsü Vekili Halil YILMAZ, Akçakent ve çiçekdağı İlçe Müftüsü Vekili Ramazan KOTAN, Boztepe İlçe Müftüsü Emin YÜKSEK, Kaman İlçe Müftüsü Vekili Ahmet YALÇINKAYA ve Mucur İlçe Müftüsü Vekili Yasin GÜNEŞ katıldılar.

Yapılan toplantıda ülke genelinde olduğu gibi Kırşehir il ve ilçelerinde de kutlanacak 2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri değerlendirildi. Ayrıca Türkiye Diyanet Vakfı Vekâletle Kurban konusu ile ilgili olarak ilimiz ve ilçelerinde yapılan çalışmalar değerlendirildi. Gündemdeki diğer konular üzerine yapılan değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.