17.01.2017

Umreye Giden Öğretmen ve Öğrencilerimiz Dualarla Uğurlanıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile 2017 Yılı Öğretmen ve Öğrenci umre grubu 17.01.2017 Salı günü saat:12.00’de Cacabey Camii önünde düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurlandı.

Valiliğimiz tarafından Kutlu Doğum Haftasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren ve umre ödülü kazanan öğrenciler ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Çocuk evleri koordinasyon merkezi ile Çocuk Destek merkezinde kalan öğrencilerinde katıldığı 13 öğrenci ile 4 öğretmen ve umreciler olmak üzere toplam 24 kişilik umreci grubu Valimiz sayın Necati Şentürk, İl Müftümüz Osman Arslan, daire müdürleri, İl Müftülüğümüz personeli, umreye giden öğrencilerin aileleri ve vatandaşların katıldığı uğurlama töreni ile kutsal topraklara uğurlandı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program daha sonra Valimiz sayın Necati Şentürk beyin konuşmasıyla devam etti. Ardından İl Müftümüz Osman Arslan tarafından yapılan dua, salat'ü selam, tekbir ile devam etti. Umreye giden öğrenci ve öğretmenler daha sonra kutsal topraklara uğurlandı.