21.04.2017

Kaman'da Şehidimiz Dualarla Uğurlandı

Tunceli’nin Pülümür ilçesi kırsalında içerisinde bulundukları helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Polis Memuru Sadettin Demir, memleketi Kaman’da düzenlenen cenaze merasiminin ardından Yeniyapan Köyünde toprağa verildi.

Şehit Polis Memuru Sadettin Demir’in naaşı, Kaman ilçe Merkez Camiinde düzenlenen törenin ardından İl Müftümüz Osman Arslan tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından memleketi olan Kaman Yeniyapan Köyünde toprağa verildi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanımız Sayın İsmail Kahraman, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun da çelenk gönderdiği Polis Memuru Sadettin Demir’in cenaze merasimine Valimiz Sayın Necati Şentürk’ün yanı sıra Milletvekillerimiz Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,İl Müftümüz Osman Arslan, Kaman İlçe Müftüsü Ömer Can, ilçe müftüleri, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Jandarma Komutanı J. Alb. Hüseyin Altuntaş, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, il ve ilçe yöneticileri, emniyet teşkilatı mensupları ve binlerce vatandaş katıldı.

İl Müftülüğü olarak Şehit Polis Memuru Sadettin Demir’e Allah'tan rahmet, ailesi ve milletimize başsağlığı diliyoruz.