28.04.2017

DİB Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu ve beraberindeki heyet, ziyaret ve bir dizi incelemede bulunmak üzere ilimize geldi. 27.04.2017 Perşembe günü gerçekleşen ziyarette İlimizde yapımı devam eden Ahi Evran Üniversitesi camii ile yeni yapılan İl Müftülüğü hizmet binasını gezerek İl Müftümüz Osman Arslan’dan bilgiler aldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, Kırşehir ziyaretinin çok olumlu geçtiğini belirterek özellikle Ahi Evran Üniversitesi kampüsü içerisinde yapımı devam eden Ahi Evran Üniversitesi camii inşaatını yerinde görerek bu camiinin inşaasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, daha sonra İl Müftümüz Osman Arslan’ı makamında ziyaret ederek yapımı biten İl Müftülüğü hizmet binasını gezerek bilgiler aldı. Ziyaretin sonunda İl Müftümüz İsmail Palakoğlu hocamıza Kur’an-ı Kerim hediye etti.