07.06.2017

KUR’AN ZİYAFETİ DİNLEYENLERİ MEST ETTİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu tarafından düzenlenen “5. Uluslararası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”na katılan dünyaca ünlü hafızlar Kur’an ziyafeti sunmak üzere bugün şehrimize geldiler.

07.06.2017 Çarşamba günü akşam namazından sonra Hoca Ahmet Yesevi Camiinde gerçekleşen programa, İl Müftümüz Osman Arslan, İlçe Müftüleri, din gönüllüleri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Yaşar ÇUHADIR’ın sunum ve açılış konuşması yaptığı programda 2015 Dünya 1.si Endonezya’lı T. Feriza HASAN, 2017 Dünya 3.sü Tanzanya’lı S. Musa RAMADHADİ ve İstanbul’dan Mustafa Kızılcaoğlu dinleyenlere “KUR’AN ZİYAFETİ” sundu.

İl Müftümüz Osman Arslan, katılımlarından ve şehrimize teşriflerinden dolayı heyete teşekkür ederken, cemaatimizin Ramazan Ayını tebrik etti.