14.06.2017

Yaz Kur'an Kurslarının Başlaması münasebetiyle Valimiz Necati Şentürk İlimizde görev yapan Din Görevlileri ve Kur'an kursu Öğreticileri ile bir araya geldi.

Okulların tatile girmesi ile birlikte bütün illerimizde olduğu gibi ilimizde de Yaz Kur'an Kursları açıldı. Yaz Kur'an kurslarımızda görev yapan görevliler ile 14.06.2017 Çarşamba günü saat:15.00'de Valimiz sayın Necati Şentürk bir araya gelerek onlara çalışmalarında başarılar diledi.

İl Müftülüğümüz konferans salonunda yapılan toplantıya İl Müftümüz Osman Arslan, Müftü Yardımcısı Şevket Karaca, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü İsmail Koç ile Yaz Kur'an Kurslarında görev alan personel katıldı.