20.07.2017

İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE “15 TEMMUZ: DİN VE DEĞERLERİMİZ” PANELİ DÜZENLENDİ.

İl Müftülüğümüzün organizesiyle 20 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 14.00’da, İl Müftülüğümüz Konferans Salonunda  “15 Temmuz – Din ve Değerlerimiz” konulu bir panel gerçekleştirildi.

Düzenlenen programa,  İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, İl Müftümüz Osman Arslan, Kayseri İl Müftüsü Doç.Dr. Şahin Güven, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Lütfullah CEBECİ, Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet ÖCAL, daire müdürleri,  İlçe müftüleri, Din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Müftümüz Osman Arslan 15 Temmuz gecesi Türk milletinin göstermiş olduğu kahramanlıklardan bahsetti.

Daha sonra panele konuşmacı olarak katılan Kayseri İl Müftüsü Doç.Dr. Şahin GÜVEN " Ezanları Susturan Darbelerden, Darbeleri Susturan Selalara" konulu konuşmasını yaptılar. Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Lütfullah CEBECİ ise " 15 Temmuz, Din ve Değerlerimiz" konulu konuşma yaptı. Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet ÖCAL'da "Dış Dünyada 15 Temmuz" konulu konuşmasını yaptı. Karşılıklı soru cevapların yapıldığı program daha sonra hediyelerin takdimi ile sona erdi.