09.08.2017

İl Müftülüğümüzce Yaz Kur’an Kursları arası bilgi yarışması yapıldı

İl Müftülüğümüz tarafından 2017 yılı Yaz Kur’an Kursları arası “Dini Bilgiler ve Kuran-ı Kerim” yarışması düzenlendi.

Uzman Vaiz Şevket Şimşek ve İbrahim Özger’in komisyon başkanlığı yaptığı “Dini Bilgiler ve Kuran-ı Kerim” yarışması 09.08.2017 Çarşamba günü İl Müftülüğümüz Konferans salonunda yapıldı.

Yarışmanın açılış konuşmasını yapan Uzman Vaiz Şevket Şimşek yaptı. Şimşek konuşmasında şunları söyledi: "Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2017 yılı Yaz Kur'an kurslarının bitimine az bir süre kala hem kurslara olan ilgiyi artırmak, hem de kurslarda okuyan öğrencilerin bilgi seviyelerini ölçmek amacıyla böyle bir yarışma düzenledik.” Dedi.

Daha sonra yarışmaya geçildi. İl Müftülüğü olarak yarışmaya katılanlara başarılar diliyoruz.