10.08.2017

İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE “CAMİ ÇOCUK BULUŞMASI” PROGRAMI DÜZENLENDİ.

İl Müftülüğümüze bağlı ve cami ve Kur’an kurslarında Yaz Kur’an Kurslarına devam eden öğrencilerin katıldığı “Cami-Çocuk Buluşması” programı 10/08/2017 Perşembe günü saat:10.00’da Hoca Ahmet Yesevi Camiinde düzenlendi.

Programa İl Müftümüz Osman Arslan, Din görevlileri, öğrencilerin velileri ve öğrenciler katıldı. Programa katılan öğrenciler, yaz boyunca gördükleri eğitimler, yaptıkları etkinliklerden elde ettikleri bilgi ve becerilerini sergiledi.

Kur’an tilavetiyle başlayan program İl Müftümüz Osman Arslan’ın selamlama konuşmasıyla başladı. Arslan konuşmasında; " Çocuklarını camilere ve Kur'an kurslarımıza göndermek suretiyle yavrularının Kur'an-ı Kerim öğrenmelerine vesile olan anne ve babalara teşekkür ediyorum. Kurslarımıza devam eden öğrencilerimizi de canı gönülden tebrik ediyorum. Camilerimizde ve Kur’an kurslarımızda büyük bir özveri ile görev yapan görevlilerimize teşekkür ediyorum. "dedi.

Program öğrencilen okudukları Kur’an-ı Kerim, ilahiler ve skeçlerle devam etti.