17.08.2017

Selgah Camiinde 2017 Yılı Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programı Düzenlendi

İlimiz Merkez Selgah camiinde 17.08.2017 Perşembe günü saat:10.00’da Yaz Kur’an Kursu kapanış programı düzenlendi. Düzenlenen kapanış programına İl Müftümüz Osman Arslan, Din görevlileri, öğrenciler katıldı.

Öğrenciler, kursta öğrendikleri sure ve duaları okuyarak beğeni topladılar. Programda selamlama konuşması yapan İl Müftümüz Osman Arslan, emeği geçen herkese, din görevlilerine teşekkür etti.

İçinde Kur’an okunmayan ev harabe gibidir, hadis-i şerifini hatırlatan İl Müftümüz Osman Arslan, Çocuklarımızın dini eğitiminden anne ve babalar olarak bizler sorumluyuz. Kursta eğitim gören öğrencilerden kurs bittikten sonra cami ile bağlarını koparmayıp namazlara gelmelerini ve camileri yıl boyunca şenlendirmelerini istedi.

Program, dereceye giren öğrencilere verilen ödül töreniyle sona erdi.