22.02.2018

Yaş haddinden emekliye ayrılan İl Müftümüz  Osman Arslan için veda yemeği düzenlendi.

Yemekte konuşan Valimiz sayın Necati Şentürk, İl Müftüsü Arslan'ın Kırşehir'den güzel hatıralar ve dostluklarla ayrılacağını bildirdi.

Yaklaşık 14 aydır İl Müftüsü Osman Arslan  ile çalıştıklarını anlatan Şentürk, "Birlikte çalıştığımız süre içerisinde aktif görev anlayışıyla, çalışma disipliniyle bizlerde olumlu izlenimler bıraktı. İnşallah bundan sonraki hayatında Allah kendisine huzurlu bir hayat versin. Kendilerini Kırşehir’den hayırlısıyla uğurlayacağız. İlimize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

İl Müftümüz Osman Arslan ise Kırşehir'de görev yaptığı süre içerisinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyumlu şekilde çalıştığını belirterek, "İdarecilik görevimi en son görev yaptığım Kırşehir'de bitiriyorum. 14 aylık görev süresi içinde Kırşehir'deki kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalıştım. Tabi ki yaptığımız iyi hizmet ilimizdeki idarecilerimizin beraber çalışmasından kaynaklanan bir sonuçtur" diye konuştu.

Emeklilik hayatını İstanbul’da sürdüreceğini anlatan Arslan, kendi üzerinde olan hakkını herkese helal ettiğini, Kırşehir'i hiçbir zaman unutmayacağını vurguladı.

Programa, Valimiz sayın Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet Gökbel, kurum müdürleri, çevre illerin il müftüleri katıldı.