03.05.2018

Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü İsmail KOÇ Emekli Oldu

Kırşehir İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü İsmail KOÇ, yaş haddinden emekli olması nedeniyle İl Müftülüğümüz tarafından veda yemeği verildi.

Programa İl Müftü Vekilimiz Hasan Hüseyin ARSLANTÜRK, Şube Müdürleri Gazi BEKTAŞ, Bekir MURAT, Diyanet-Sen Başkanı Mehmet ÖZTÜRK, Vaizlerimiz Şevket ŞİMŞEK, Halil YILMAZ ile İl Müftülüğü personeli katıldı. 03/05/2018 Perşembe günü saat.12.00’de İl Müftülüğünde düzenlenen programda İl Müftü Vekilimiz Hasan Hüseyin ARSLANTÜRK ve diğer katılımcılar emekliye ayrılan Şube Müdürü İsmail KOÇ için güzel dileklerde bulunarak, başarılı bir görev hayatı sonunda emeklilikte sağlıklı ve hayırlı bir ömür temennisinde bulundular.

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çeşitli kademelerde görev yapan Şube Müdürü İsmail KOÇ, görev süresi boyunca ilimizde Akçakent ve Çiçekdağı İlçe Müftülüğü görevi, ardından da Kırşehir İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüttüğünü ifade etti. Programa katılanlardan helallik istedi.

Kendi hakkını da helal eden KOÇ,  herkesle tek tek vedalaştı. Hediye takdimiyle program sona erdi.