25.06.2018

Haziran Ayı Personel Toplantısı Düzenlendi

Kırşehir İl Müftülüğü Haziran ayı personel toplantısı 25.06.2018 Pazartesi günü saat:13.30’da İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan aylık personel toplantısında il müftümüz Mehmet YAMAN 25 Haziran’da başlayan Yaz Kur’an kursları ile ilgili bilgiler verdi. Yaz Kur’an kurslarında din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticilerinin yapması gerekenler, öğrencilere yönelik tutum ve davranışlar, camilerin ve sınıfların yaz Kur’an kurslarına göre hazırlanması hususlarında istişarelerde bulunuldu.

Toplantı gündeminde bulunan diğer konular personel ile paylaşıldı. Diyanet İşleri Başkanlığından gelen diğer konular din görevlileri ile paylaşıldı. Dilek, istek ve temenniler bölümü ile Haziran ayı personel toplantısı sona erdi.