29.06.2018

İŞ-KUR ÇALIŞANLARINA EĞİTİM SEMİNERİ  DÜZENLENDİ

İl Müftülüğü bünyesinde çalışan İŞKUR elemanlarına toplantı yapıldı..

Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında İl Müftülüğü’ ne bağlı Cami ve Kur’an Kurslarında görev yapan 720 İŞKUR elemanı ile 28/06/2018 Perşembe günü saat:15.30'da İl Müftülüğü Konferans salonunda  eğitim semineri düzenlendi..

Yapılan toplantıya İl Müftümüz Mehmet YAMAN, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin ARSLANTÜRK, Şube Müdürleri Bekir MURAT, Gazi BEKTAŞ Katıldılar. Toplantıda İl Müftümüz Mehmet YALAN, Cami ve Kur’an kurslarında görev yapan İŞKUR elemanlarına; İş Verimliliğinin Artırılması, Kişisel Gelişim, Uyulması Gereken Kurallar, Çalışma Düzenleri gibi konularda bilgilendirme yaptı.

Daha sonra söz alan işçiler ise karşılaştıkları sorunları dile getirdiler.

Toplantı sonrası İŞKUR elemanları, İŞKUR Müdürlüğü’ne ve İl Müftülüğü’ ne kendilerine böyle bir çalışma ortamı sağladıkları için teşekkür ettiler.