01.07.2018

Bayan Din Görevlileri Hafızlık Bölge Yarışması Kırşehir’de Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle her yıl düzenlenen “Hafızlık, Kur’an-ı Kerim’i ve Ezanı Güzel Okuma” yarışmaları çerçevesinde, “5.Bölge Kadın  Din Görevlileri Arası Hafızlık Bölge Yarışması” 01.07.2018 Pazar günü saat:10.00’da İl Müftülüğümüz konferans salonunda yapıldı.

Hafızlık bölge yarışması komisyon başkanlığını Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme Kurulu Üyesi Ali SARIKAYA’nın yaptığı komisyonda İl Müftümüz Mehmet YAMAN, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin ARSLANTÜRK, Akçakent İlçe Müftüsü Osman Bayram LATİFOĞLU, Vaiz Nimet UĞURLU ile Kur’an Kursu öğreticisİ Rüveyda BÜLBÜL değerlendirme komisyonunda görev aldılar.

Yapılan yarışma sonrası Kayseri Melikgazi Hayriye Ulubaş Kız kur’an kursundan Yurdan ERTUGAY birinci, Konya Yalıhüyük Kız kur’an kursundan Rümeysa Şerife ÖZKAN ikinci, Nevşehir Üftade Kız Kur’an kursundan Gülay SAĞDELEN üçüncü oldu.

Dereceye girenleri tebrik eden İl Müftümüz Mehmet YAMAN, yarışmaya katılan bütün yarışmacılara başarılar diledi.

Yarışmacılara İl Müftülüğümüz tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi