15.07.2018

Kırşehir'li Hacı Adayları 19 Temmuz'da Kutsal Topraklara Uğurlanacak

Bu yıl Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan Kırşehir'li ilk hac kafilesinden 130 hacı adayı  ile 5 din görevlisi, 19 Temmuz'da Kırşehir'den uğurlanacak.

Kırşehir'den Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu ile hacca gidecek 130 hacı adayı, 19 Temmuz 2018 Perşembe günü saat:21.30'da Akşam  namazından sonra Kırşehir'den yola çıkacak. 5 din görevlisinin de bulunduğu 130 kişili hac kafilesi,  Cacabey Meydanı'nda toplanacak ve Akşam namazından sonra Ankara Esenboğa Havaalanı'ndan Medine'ye uçacak. Kırşehirli hacı adayları, hac görevini yerine getirdikten sonra 02  Eylül'de Kırşehir'e dönecek.

Öte yandan Kırşehir'den Diyanet İşleri Başkanlığınca hacca gidecek olan ikinci kafileden 39 hacı adayı  ise 07 Ağustos 2018 Salı günü saat:21.30'da Cacabey Camii önünden  Ankara Esenboğa Havaalanına oradanda Medine'ye hareket edecekler. Bu kafilede 15 Eylül'de İlimize tekrar dönecekler. Ayrıca Otel tip olarak ilimizden hacca gidecek 6 hacı adayı ise 10 Ağustos'ta kutsal topraklara uğurlanacak. İlimizden hacca gidecek hacı adaylarına İl Müftülüğü olarak hayırlı yolculuklar dileriz.