07.08.2018

2018 YILI YAZ KUR’AN KURSLARI ARASI YARIŞMA YAPILDI

2018 yılı Yaz Kur’ an Kurslarımızda eğitim öğretim gören kız ve erkek öğrenciler arasında Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler yarışması yapıldı. Yapılan yarışmaya ilimiz Cami ve Kur’an kurslarına devam eden 44 Kız, 33 Erkek öğrenci müracaat etti.

Müftülüğümüz Konferans salonunda 07/08/2018 Salı günü saat 10.00’da Yaz Kur’an Kursları kız öğrenciler arası düzenlenen Dini Bilgiler Yarışmasında birinci 1071 Sultan Alpaslan Kız Kur’an kursu öğrencisi Rüveyda İmran KILIÇ, ikinci Hz.Hamza Kız Kur’an kursu öğrencisi Hanımnur BELGE, Üçüncü Şehitler Kız Kur’an kursu öğrencisi Zehra AKYÜZ oldu.

Yaz Kur’an Kursları erkek öğrenciler arası düzenlenen Dini Bilgiler Yarışmasında ise Güldiken Toki Konutları Kur’an kursu öğrencisi Birinci Ömer Faruk KILIÇ, ikinci Mermerler Kur’an kursu öğrencisi Mehmet KAYABAŞI, üçüncü Karaboğaz Köyü Kur’an kursu öğrencisi Bünyamin AKKAYA oldu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyeleri komisyon üyeleri tarafından takdim edildi. Yarışmada dereceye giren öğrenciler 09/08/2018 Perşembe günü il genelinde yapılacak yarışmaya katılamaya hak kazandılar.