18.05.2017

HATİCE HATUN 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN KAPANIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ

İl Müftülüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren Hatice Hatun 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri kapanış programı düzenledi. 17.05.2017 Çarşamba günü İl Müftülüğümüz Konferans Salonunda düzenlenen programa İl Müftü Vekili Şevket Karaca, Milli Eğitim Müdür yardımcısı Muhsin Kaya, Şube Müdürü İsmail Koç, Kur’an kursu öğreticileri, 04-06 Yaş Grubu öğrenciler ve velileri katıldı.

Hazırlanan program İstiklal marşının okunması ile başladı. Açılış konuşmasını İl Müftü Vekili Şevket Karaca'nın yaptığı program öğrenciler tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ile devam etti. Öğrenciler tarafından hazırlanan semazen gösterisi ve ilahiler programa katılanlar tarafından beğeni ile izlediler.

Program sonunda eğitim ve öğretimlerini tamamlayan öğrencilere belgeleri ve madalyaları verildi, yapılan dua ile program sona erdi.