19.06.2017

İL MÜFTÜMÜZ OSMAN ARSLAN KAYSERİ'DE HUNAT CAMİİNDE VAAZ VERDİ.

Diyanet İşleri Başkanlığının 2017 yılı Ramazan ayı, vaaz ve irşad faaliyetlerine ivme kazandırmak, komşu ve kardeş şehir il müftülükleri arasında iletişimi artırmak ve hizmet birliğini sağlamak maksadıyla düzenlenen program kapsamında Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven´in daveti üzerine çevre ve komşu il müftüleri Kayseri'ye gelerek, farklı camilerde vaaz ettiler.
Düzenlenen programa İl Müftümüz Osman Arslan, Aksaray İl Müftüsü Cemalettin Bal, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar ve katıldı. İftar yemeğinin ardından İl Müftümüz Osman Arslan Hunat Camii´nde, Aksaray İl Müftüsü Cemalettin Bal Ahmet İnci Camii´nde, Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar Turgut Reis Camii´nde, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk Hamide – Yusuf Akbulut Camii´nde cemaate vaaz-ı nasihatte bulundular.
Teravih namazı sonrası Kayseri İl Müftülüğünü ziyaret eden İl Müftümüz Osman Arslan ve diğer il müftüleri Kayseri İl Müftüsü Güven´den Kayseri´de yürütülen Din Hizmetleri hakkında bilgi aldılar ve bu güzel davetlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.