14.07.2017

İl Müftülüğümüzce 15 Temmuz Din ve Değerlerimiz konulu bir panel düzenlenecektir. Düzenlenecek panelin moderatörlüğünü İl Müftümüz Osman Arslan yapacaktır. Panele konuşmacı olarak Kayseri İl Müftüsü Doç.Dr. Şahin GÜVEN " Ezanları Susturan Darbelerden, Darbeleri Susturan Selalara" konulu konuşmasını yapacaktır. Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Lütfullah CEBECİ ise " 15 Temmuz, Din ve Değerlerimiz" konulu konuşma yapacaktır. Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet ÖCAL'da "Dış Dünyada 15 Temmuz" konulu konuşmasını yapacaktır. Düzenlenen bu panele bütün görevlilerimiz davetlidir.