05.10.2017

2017 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI NEDENİYLE KONFERANS DÜZENLENDİ.

İl Müftülüğümüz tarafından 2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri kapsamında 04/10/2017 Çarşamba günü İl Müftülüğümüz Konferans salonunda bir program düzenlendi. Düzenlenen programa konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Sabri Akpolat katıldı.

Düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Camiler ve Din Görevlileri haftası ile ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı.

İl Müftümüz Osman Arslan 2017 yılı teması olan "Cami, Şehir ve Medeniyet" konusunda kısa bir konuşma yaptı. Ardından tüm din görevlilerinin 2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak onlara başarılar diledi.

Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Sabri Akpolat ‘’ Cami, Şehir ve Medeniyet “ konulu konferas verdi.

İzleyicilerin beğeni ile takip ettikleri konferas sonunda İl Müftümüz Osman Arslan Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Sabri Akpolat’a ve programa katılanlara teşekkür etti.