26.10.2017

İl Müftümüz Osman Arslan, 2017-2018 yılı umre kayıtlarının başlaması nedeniyle bir açıklama yaptı.

Umreye gitmek isteyen vatandaşlarımızın İl Müftülüğümüz Hac ve Umre büromuza ve İlçe Müftülüklerimize müracaat edebileceklerini söyleyen Arslan, "Diyanet İşleri Başkanlığı 2017-2018 umre döneminde fiyatları açıklayarak kalite ve güvenden ödün vermeden yılların vermiş olduğu tecrübe ile birlikte kayıtlara başlamıştır. Başkanlığımız bu yıl umre fiyatlarında da fiyat artışına gitmemiş bilakis fiyatları aşağı tutmuştur. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği özel umre fiyatlarını ise, geçen yılki fiyatlardan daha da aşağı çekerek 2 bin 150 TL olarak belirlemiştir. Ayrıca Yarıyıl tatilinde öğrenci ve öğretmenlere özel umre turlarına da kayıtlar devam ediyor." dedi.

Servisli ve yürüme mesafeli turlarda umrecilerimize sabah kahvaltısı, öğlen kumanya paketi ve akşam yemeği tabldot usulü olmak üzere 3 öğün yemek verilecektir. Otel tip turlarda ise 2 veya 3 öğün açık büfe yemek imkânı sağlanacaktır. Odalarımız ise 2, 3 ve 4 kişilik odalar olmak üzere isteğe bağlıdır." diye konuştu.

Kayıtlar ile ilgili bilgi için İl ve İlçe Müftülüklerine müracaatların yapılması gerektiğini aktaran İl Müftümüz Osman Arslan, son olarak şunları söyledi: "0.386.214 33 12 ve 0.386.262 24 19 nolu telefonlardan veya web sayfamız kirsehir.diyanet.gov.tr ile hac.diyanet.gov.tr internet adreslerinden bilgi alınabileceği gibi elektronik ortamda kayıtlar da yapılabilmektedir. ” Dedi.