12.04.2018

Şehidimizi Dualarla Toprağa Verdik

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde dün şehit edilen P.Uzm.Çvş. Semih Şahin, Kırşehir’in Akpınar ilçesine bağlı Büyükabdiuşağı Köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

P.Uzm.Çvş. Semih Şahin’in naaşı, memleketi olan Büyükabdiuşağı Köyü meydanında düzenlenen merasim ve öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun çelenk gönderdiği P.Uzm.Çvş. Semih Şahin’in cenaze törenine Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkçi, Vali Vekilimiz Adnan Kayık, Milletvekillerimiz Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kırıkkale Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Müftü Vekili Hasan Hüseyin Arslantürk. Akpınar İlçe Müftüsü Abdullah Karaca, Din Görevlileri,kaymakamlar, il ve ilçe yöneticileri, jandarma teşkilatı mensupları ve binlerce vatandaş katıldı.

İl Müftülüğümüz olarak P.Uzm.Çvş. Semih Şahin’e Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesi ve milletimize başsağlığı diliyoruz.