13.04.2018

İl Müftülüğümüz tarafından 'Kudüs ve Mescidi Aksa' konulu konferans düzenlendi.

İl Müftülüğümüz tarafından İl Müftülüğü Konferans salonunda Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi  Prof.Dr. Sefaettin SEVERCAN’ın konuşmacı olarak katıldığı “Kudüs ve Mescid-i Aksa” konulu konferans  12 Nisan 2018 Perşembe günü saat: 14.00’ de yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Düzenlenen konferansa İl Müftülüğümüz de görev yapan Şube müdürleri, Din Görevlileri, Kur’an Kursu öğreticileri ve vatandaşlar katıldı.

Programda  Prof.Dr. Sefaettin SEVERCAN 'Kudüs ve Mescidi Aksa' konulu konferansını verdi.. Konferansta konuşan SEVERCAN, "Kudüs'ü anlamak için son yüzyılı iyi anlamak  lazım. Bu bir hak ile batıl mücadelesidir. Varolma yokolma mücadelesidir" dedi.

Program sonunda Prof.Dr. Sefaettin SEVERCAN katılımcılara teşekkür etti ve program sona erdi.