22.05.2018

Kırşehir İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Kırşehir Şubesince İftar Yemeği Programı Düzenlendi

Kırşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir Şubesi tarafından organize edilen “İl Protokolu İftar Programı” adlı iftar yemeği Kırşehir Belediyesi Ağalar Konağı’nda verildi.
22.05.2018 Salı günü düzenlenen iftar programına Vali Yardımcısı Adnan Kayık, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,  Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, İl Emniyet Müdürü İbrahim Hakkı Akyüz, Akpınar ve Akçakent Belediye Başkanları, İlimiz’de görev yapan daire müdürleri, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Arslantürk, ilçe müftüleri , yazılı ve görsel basın mensupları katıldı.

Akçakent İlçe Müftüsü Osman Bayram Latifoğlu’nun tilavet ettiği Kur’an’ı Kerim ile başlayan program ezan okunmasıyla devam etti. Yapılan iftarın ardından konuşan İl Müftümüz Mehmet Yaman, davete katılanlara teşekkür ederek katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İl Müftümüz Mehmet Yaman, “Cenab-ı Allah şükrünü eda etmeyi nasip etsin. Ramazan rahmet ve mağfiret ayı olmasının yanında, aynı zamanda yardımlaşma ve paylaşma ayıdır.  Oruçlarımızı Cenabı Hak kabul etsin, bizleri Ramazan bayramına da kavuştursun inşallah. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum, katıldığınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile Vali Yardımcısı Adnan Kayık’ta söz alarak İl Müftümüz Mehmet Yaman’a düzenledikleri bu  iftar programından dolayı teşekkür ettiler.
Daha sonra İftar yemeğine katılan misafirler İl Müftümüz Mehmet Yaman’a teşekkür ederek  programdan ayrıldılar.