23.05.2018

TÜGVA'dan İl Müftümüz Mehmet YAMAN’a  ziyaret

İl Müftümüz Mehmet YAMAN Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırşehir İl Temsilcisi Sergen ÖZDEMİR ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. 23.05.2018 Çarşamba günü saat:14.00’de gerçekleşen ziyarette
TÜGVA Kırşehir İl Temsilcisi Sergen ÖZDEMİR gerçekleştirmiş oldukları ziyarette vakfın kuruluş amacından bahsederek; ''Türkiye Gençlik Vakfı gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için faaliyet sürdürdüklerini” ifade etti.

İl Müftümüz Mehmet YAMAN’da ziyaretlerinden dolayı TÜGVA Kırşehir İl Yönetimine teşekkür ederek; Gençliğin Yüce Allah’ın kullarına bahşettiği ömrün en önemli dönemi olduğuna dikkat çekerek; “Bu önemli dönemde topluma ve insanlığa değer katan çalışmalarda gençler her zaman bir arada bulunmalı ve gençliğin büyük bir nimet olduğunun bilinciyle gençlerimiz yönlendirilmelidir.”  Dedi.

TÜGVA Kırşehir İl temsilcisi ÖZDEMİR ve yönetim kurulu üyeleri desteklerinden dolayı Müftü YAMAN’a teşekkür etti