24.05.2018

Kırşehir İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Kırşehir Şubesince STK’lara ve hayırseverlere İftar Yemeği Programı Düzenlendi

Kırşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir Şubesi tarafından organize edilen  Sivil Toplum Kuruluşları ve Hayırseverlere yönelik İftar Programı Kırşehir Belediyesi Ağalar Konağı’nda verildi.
24.05.2018 Perşembe  günü düzenlenen iftar programına İl Müftümüz Mehmet YAMAN, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Muhammed KABAKOZ , Diyanet İşleri Başkanlığı Kayseri Eğitim Merkezi Müdürü Abdülkadir KAPDAN, Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet GÖKBEL,  Esnaf Odaları Birlik Başkanı  Bahamettin ÖZTÜRK, Kızılay İl Başkanı Adnan UYGUR, TDV Yönetim Kurulu üyeleri, Hayırseveler Muzaffer MARŞAP, H.Ali CİHAN, İşadamları, Sivil Toplum Kuruluşları başkanları ve yöneticileri,  İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Arslantürk,  İl Müftülük personelleri katıldı.

Müezzin Kayyım Kadir AKTAŞ’ın tilavet ettiği Kur’an’ı Kerim ile başlayan program ezan okunmasıyla devam etti. Yapılan iftarın ardından konuşan İl Müftümüz Mehmet Yaman, düzenlenen iftar programına katılanlara teşekkür ederek katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İl Müftümüz Mehmet Yaman, “ Allah şükrünü eda etmeyi bizlere nasip etsin. Ramazan rahmet ve mağfiret ayı olmasının yanında, aynı zamanda yardımlaşma ve paylaşma ayıdır.  Oruçlarımızı Cenabı Hak kabul etsin, bizleri Ramazan bayramına da kavuştursun inşallah. Programımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Muhammed KABAKOZ ve Diyanet İşleri Başkanlığı Kayseri Eğitim Merkezi Müdürü Abdülkadir KAPDAN’da programda birer  konuşma yaparak İl Müftümüz Mehmet YAMAN’a düzenledikleri bu iftar programı nedeniyle teşekkür ettiler.

Daha sonra İftar yemeğine katılan misafirler İl Müftümüz Mehmet Yaman’a teşekkür ederek  programdan ayrıldılar.