26.05.2018

Kırşehir İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Kırşehir Şubesince Din Görevlileri ve Kur'an Kursu Öğreticilerine İftar Yemeği Programı Düzenlendi

Kırşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir Şubesi tarafından Din Görevlileri ve Kur'an Kursu öğreticilerine yönelik İftar Programı düzenlendi.

25.05.2018 Cuma günü düzenlenen iftar programına İl Müftümüz Mehmet YAMAN, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Muhammed KABAKOZ , Diyanet İşleri Başkanlığı Kayseri Eğitim Merkezi Müdürü Abdülkadir KAPDAN, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin ARSLANTÜRK, Şube müdürleri Bekir MURAT, Gazi BEKTAŞ, Emekli Şube Müdürü İsmail KOÇ,  İlimizde görev yapan İmam Hatipler ve Müezzin Kayyımlar ile Kur'an Kursu öğreticileri ve eşleri katıldı.

Büngüldek Camii Murat ÖZMERDİVENLİ'nin itilavet ettiği Kur’an’ı Kerim ile başlayan program ezan okunmasıyla devam etti. Yapılan iftarın ardından konuşan İl Müftümüz Mehmet Yaman, İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir şubesince ilimizde görev yapan personelimize yönelik düzenlediğimiz bu programa katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Sizler gerek camilerinizde gerek Kur’an Kurslarınızda çok ulvi bir hizmet yapmaktasınız yaptığınız hizmetlerinizde başarılar diliyorum.” Dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Muhammed KABAKOZ ve Diyanet İşleri Başkanlığı Kayseri Eğitim Merkezi Müdürü Abdülkadir KAPDAN’da programda birer  konuşma yaparak ilimizde görev yapan personelin böyle güzel bir iftar programıyla bir araya gelmesinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek İl müftümüze teşekkür ettiler.

Programın sonunda İftar yemeğine görevliler İl Müftümüz Mehmet YAMAN'a teşekkür ederek  programdan ayrıldılar.