04.06.2018

Şehit Askerimizi Dualarla Toprağa Verdik

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Aktütün bölgesinde dün şehit edilen Piyade Sözleşmeli Er Süleyman Sevim, son yolculuğuna uğurlandı.

Piyade Sözleşmeli Er Süleyman Sevim için Cacabey Camiinde öğle namazına müteakiben tören düzenlendi. Cacabey meydanında düzenlenen tören ve İl Müftümüz Mehmet Yaman tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidimizin cenazesi doğum yeri olan merkeze bağlı Dedeli Köyünde toprağa verildi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Sayın İsmail Kahraman, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun çelenk gönderdiği cenaze törenine Valimiz Sayın İbrahim Akın, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Sayın Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Ağır Ceza Reisi Hüseyin Sabuncuoğlu, İl Müftümüz Mehmet Yaman, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Arslantürk ve İl Müftülüğü Personelinin yanısıra, Kırıkkale Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, , il ve ilçe yöneticileri, jandarma teşkilatı mensupları ve binlerce vatandaş katıldı.