10.07.2018

CİHANNÜMA DERNEĞİ YÖNETİCİLERİNDEN İL MÜFTÜMÜZ MEHMET YAMAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kırşehir Cihannüma Derneği Başkan ve yöneticileri, İl Müftümüz Mehmet YAMAN'ı ziyaret etti.

10/07/2018 Salı günü saat: 15.30’da gerçekleşen ziyarette, ilimize İl Müftüsü olarak atanan Mehmet YAMAN’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Cihannüma Derneği Başkanı Ali GÜMÜŞ ve yönetim kurulu üyeleri İl Müftümüze hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek çalışmalarında başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Müftümüz Mehmet YAMAN'da ziyaretlerinden dolayı Cihannüma Derneği Başkan ve yöneticilerine teşekkür etti. Ziyaret sonrası dernek yöneticileri İl Müftümüz Mehmet YAMAN'a tablo hediye ettiler.