13.07.2018

İl Müftülüğümüz tarafından 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimiz anısına mevlid okutuldu

İl Müftülüğümüz tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 13.07.2018 Cuma günü Ahmet Yesevi Camiinde tüm şehitlerimiz için Cuma namazı öncesi mevlid-i şerif okundu ardından dua yapıldı.

Okunan mevlid-i şerif’in ardından Diyanet İşleri Başkanlığı İrşad Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Dr.Neşet BODUR günün anlam ve onemi ile ilgili cemaate vaaz etti ardından tüm şehitlerimiz için dua edildi. Programa Kırşehir Valisi sayın İbrahim AKIN, İl Müftümüz Mehmet YAMAN, İl Emniyet müdürü İsmail Hakkı AKYÜZ  ve vatandaşlar katıldı. Cuma namazı öncesi okunan mevlidin ardından, namaz çıkışında Kırşehir Belediye Başkanlığı tarafından cemaate ahi pilavı ikramında bulunuldu.