30.07.2018

Ağustos Ayı Personel Toplantısı Yapıldı…

Kırşehir İl Müftülüğü Ağustos ayı personel toplantısı Türkiye Diyanet Vakfı Vekaletle Kurban Kesimi organizasyonu çalışmaları nedeniyle 30.07.2018 Pazartesi günü saat:14.00’de İl Müftülüğü konferans salonunda yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan aylık personel toplantısında, Türkiye Diyanet Vakfı 2018 Vekaletle Kurban Organizasyonu tanıtım sinevizyonu izlendi. Daha sonra İl Müftü yardımcısı Hasan Hüseyin ARSLANTÜRK toplantı gündeminde bulunan; Uluslararası Mevlid-i Nebi Sempozyumu, Hutbe ve Vaaz hizmetleri ile ilgili konular, Örnek Din Görevlilerinin Tespiti, 2018 Yaz Kur’an Kursları Öğrenci Kayıtları ve diğer gündem konuları ile ilgili toplantıya katılanlara bilgiler verdi.

Daha sonra İl Müftümüz Mehmet YAMAN 2018 Yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu Yurtiçi Genelgesi ile Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu hakkında bilgiler verdi. YAMAN konuşmasında; “Türkiye Diyanet Vakfı Vekâletle Kurban Organizasyonu ile yurtiçi ve yurtdışında binlerce yoksul aileye elini uzatmakta, kardeşlerimizin yüzünü güldürmektedir. Bu güzel organizasyona destek olan herkese ve siz görevlilerimize teşekkür ediyorum. “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" temasıyla düzenlenen program kapsamında, yurt içinde 280 kesim bölgesinde, yurt dışında ise 145 ülkenin 436 bölgesinde Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı görevli ve gönüllüleri nezaretinde kesim ve dağıtım yapacaklar.” Dedi.

İlimizde bulunan KYK Yurtlarının kütüphanelerine kitap desteği sağlayan görevlilere de teşekkür eden İl Müftümüz Mehmet YAMAN toplantı gündeminde bulunan diğer konulara da değindi. Dilek, istek ve temenniler bölümü ile Ağustos ayı personel toplantısı sona erdi.