15.08.2018

Yurt içi ve yurt dışında yapımı devam eden camilere katkı sağlamak konulu Personel Toplantısı Yapıldı…

Diyanet İşleri Başkanlığının ilgi yazısı gereği Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yurt içi ve yurt dışında yapımı devam eden camilere maddi katkı sağlamak amacıyla 15.08.2018 Çarşamba günü saat:14.00’de İl Müftülüğümüz  konferans salonunda İl Müftümüz Mehmet YAMAN başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin ARSLANTÜRK, bütün ilçe müftüleri, şube müdürleri ile vaizler ve ilimiz merkez ve ilçelerinde cemaat kapasitesi fazla olan camilerde görev yapan din görevlilerinin katılımı ile bir toplantı yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yurt içi ve yurt dışında yapımı devam eden camilere maddi katkı sağlamak amacıyla ilimiz ve ilçelerinde görev yapan görevlilere İl Müftümüz Mehmet YAMAN slayt eşliğinde bir sunum yaptı. Daha sonra İl Müftü yardımcısı Hasan Hüseyin ARSLANTRÜK 16/08/2018 Perşembe günü Neşet Ertaş Kültür Merkezinde İl Müftülüğümüzce yapılacak olan Yaz Kur’an kursları kapanış programı ile ilgili olarak toplantıya katılanlara bilgiler verdi.

Toplantı sonrasında görevlilere de teşekkür eden İl Müftümüz Mehmet YAMAN, toplantı gündeminde bulunan diğer konulara da değindi. Dilek, istek ve temenniler bölümü ile personel toplantısı sona erdi.