28.07.2016

Aile ve Dini Rehberlik Büromuz

Kırşehir Valiliği'nin 09/01/2012 tarihli ve 25 sayılı onayıyla İlçemiz Müftülüğü bünyesinde “Aile ve Dini Rehberlik Bürosu” kurularak hizmete girmiştir.

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nda hafta içi pazartesi ve perşembe günleri saat 13.00 ile 17.00 saatleri arasında  ailevî konularda dini danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunulmaktadır. Büro görevlilerimiz tarafından ziyaretçilerle yüz yüze görüşmeler yapıldığı gibi telefonla sorulan sorulara da cevap verilmektedir. Ayrıca e-mail yoluyla da başvurulabilir.

Amacımız, aile sorunlarının en aza indiği, sağlıklı ve huzurlu ailelerin oluşturulduğu bir topluma ulaşmaktır.

Hedefimiz, her türlü ailevi soru ve sorunlarınızda sizlere rehberlik ve danışmanlık yaparak çözüm üretmektedir.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun Amaçları;

a) Toplumumuzun aile hakkında dini açıdan doğru bilgilendirilmesini sağlamak,

b) Aile yapısının korunmasına katkıda bulunmak,

c) Halkımızın özellikle aile ve aile bireyleri ile ilgili dini içerikli soru ve sorunlarının çözümüne katkı sağlamak,

d) Gerektiğinde ilgili kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yapmaktır.

Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun Adresi: Gaffar Mahallesi Posta Caddesi No: 11 KAMAN

Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun Telefon Bilgisi: (0386) 712 25 36

Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun Elektronik Yazışma Adresleri:

aileirsatrehberlik@kamanmuftulugu.gov.tr

kamanaileirsatburosu@hotmail.com