24.04.2017

KYK Kaman Altuncan Hatun Kız Yurdunda Miraç Kandili Programı

Kaman İlçe Müftülüğü Kuran Kursu Öğreticileri tarafından 23.04.2017 tarihinde KYK Kaman Altuncan Hatun Kız Yurdunda kandil programı düzenlendi.  Kuran Kursu Öğreticilerimiz Kutlu Doğum haftası münasebetiyle “Hz Peygamber Ve Güven Toplumu” teması üzerine konferans verdiler. Konferansta Kuran Kursu Öğreticilerimiz yurtta konaklayan öğrencilere 23 Nisan 2017 Pazar gününü Pazartesiye bağlayan gece (Recep ayının 27. Gecesine rastlayan mirac kandili) bir kez daha idrak etmenin sevinci ve huzurunu öğrencilerle paylaştılar. Kuran Kursu Öğreticilerimiz Miraç ve İsra hadisesi üzerine öğrencilere yaptıkları konuşmalar ve ilahilerle programı huzur ve huşu içerisinde gerçekleşirdiler.

Programda öğrencilere Kaman İlçe Müftülüğü tarafından hediye olarak Hz. Peygamber ve Güven Toplumu, Hz. Peygamberin Örnek Ahlakı isimli Kitablar, Ayet-Hadis Kartelaları ve Karanfil dağıtımı yapıldı. Kandil simidi ve Meyve Suyu ikramından sonra program son buldu.