05.10.2017

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlanıyor

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftümüz Osman Arslan ve Diyanet-Sen İl Başkanı Mehmet Öztürk, Valimiz Sayın Necati Şentürk'ü ziyaret etti.

Valimiz Sayın Necati Şentürk, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın camilerin toplum hayatındaki önemini hatırlatmak amacıyla her yıl Ekim ayında gerçekleştirildiğini söyledi. Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın bu seneki temasının 'Cami, Şehir ve Medeniyet' olarak belirlendiği ifade eden Valimiz Sayın Necati Şentürk, "Camilerimiz, ruhlarımızın mânen nefes aldığı ve arındığı mekanlardır. Camide kendimizi güvende hissederiz. Din görevlilerimiz de topluma doğru yolu gösteren, dinî açılardan topluma önderlik eden önemli insanlardır." dedi.

Ziyaret, İl Müftümüz Osman Arslan'ın Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenecek etkinlikler hakkında Sayın Valimize bilgi vermesi ile sona erdi.