20.07.2018

Muharip Gaziler ile Malul Gaziler Derneğinden Müftülüğümüze Ziyaret.

Kırşehir Malul Gaziler Derneği Başkanı Bahattin Kaya ve dernek yöneticileri ile Kırşehir Muharip Gaziler derneği başkanı Kemal PARLAK ve dernek yöneticileri, İlimiz Müftülüğüne atanan Mehmet YAMAN hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

20/07/2018 Cuma günü saat.14.00’de gerçekleşen dernek üyelerinin ziyaretinden memnun olduğunu dile getiren İl Müftümüz Mehmet YAMAN, “Güzel ülkemiz için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize de hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

İl Müftümüz ziyaret sonrası, Kırşehir Malul Gaziler Derneği Başkanı Bahattin Kaya ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kemal Parlak ile dernek üyelerinine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.