08.10.2018

İl Müftülüğümüzde Ekim Ayı İlçe Müftüler toplantısı yapıldı

Kırşehir İl Müftülüğü ile ilçe Müftülükleri arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı bu ay İl Müftülüğümüzde yapıldı.

08/10/2018 Pazartesi günü saat:10.00’da yapılan toplantıya İl Müftümüz  Mehmet YAMAN başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin ARSLANTÜRK, Akpınar İlçe Müftüsü Abdullah KARACA, Çiçekdağı İlçe Müftüsü Bünyamin TURGUT, Boztepe İlçe Müftüsü Emin YÜKSEK, Kaman İlçe Müftüsü Ömer CAN ve Mucur İlçe Müftüsü Mehmet Ali DİLEK katıldılar.

Yapılan toplantıda Gençliğe Değer Projesi, Mevlidi Nebi Gençlik Bilgi Yarışması, 35. İl Müftüleri İstişare Toplantısı, Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle düzenlenen % 50 indirimli kitap kampanyası konuları değerlendirildi. Gündemdeki diğer konular üzerine yapılan değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.