09.10.2018

İL MÜFTÜMÜZ MEHMET YAMAN MUCUR'DA DÜZENLENEN CAMİLER ve DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI.

2018 yılı Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle Mucur İlçe Müftülüğünce Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda “Cami ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” adlı konferansı vermek üzere İl Müftümüz Mehmet YAMAN katıldı.

Düzenlenen konferans saygı duruşu İstiklal marşı ile başlayan program daha sonra Emine Hatun Camii İmam-Hatibi Ali İhsan ÖZTÜRK tarafından okunan Kur’an’ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Ardından Başkanlığımız tarafından hazırlanan Camiler ve Din Görevlileri sinevizyonu gösterildi. Mucur İlçe Müftüsü Mehmet Ali DİLEK kısa bir açılış konuşması yaptı. Müftülük Yeni Cami İmam-Hatibi Mahmut SOYLU ve Mustafa ÇETİN ‘in Sala okuması sonunda İl Müftümüz Mehmet YAMAN tarafından  “Cami ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler”  adlı konferansını salonda bulunan daire amirleri din görevlilerimiz ve halkımıza verdi. İl Müftümüz Mehmet YAMAN konuşmalarında camiler ve dine hizmet eden örnek din görevlileri ve din görevlilerinin neler yapması gerektiğine vurgu yaptı. Konferansın bitimin de İlçe Müftüsü Mehmet Ali DİLEK kısa bir teşekkür konuşması yaptı daha sonra program sona erdi.