09.10.2018

İL MÜFTÜMÜZ MEHMET YAMAN ÇİÇEKDAĞI VE AKPINAR İLÇELERİNDE DÜZENLENEN CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI PROGRAMINA KATILDI

İl Müftümüz Mehmet YAMAN' 2018 yılı Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle Akpınar ve Çiçekdağı İlçelerinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen programlarına katıldı. Akpınar ve Çiçekdağı ilçelerinde “Cami ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” adlı konferans veren İl Müftümüz Mehmet YAMAN'ın İlçe programlarına ilçe Müftüleri ile din görevlileri ve protokol katıldı.

Düzenlenen programlarda konuşan il Müftümüz Mehmet YAMAN ; "Camilerimizin ve din hizmetlerimizin üstlendiği misyona değindi. Din hizmetlerimizin geçmişten günümüze geçirdiği evrelere değinerek, din hizmeti alanında örnek şahsiyetlerin hayatlarından kesitler paylaştı.