04.10.2019

İL MÜFTÜMÜZ MEHMET YAMAN 4-6 YAŞ MERKEZ KUR’AN KURSU AÇILIŞ ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ.

İl Müftümüz Mehmet YAMAN İlimiz Merkez 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu'nun açılış çalışmalarını denetledi. Ahi Evran Üniversitesinin Terme caddesinde bulunan eski yerleşkesinde bulunan ve İl Müftülüğümüze tahsisi yapılan 4-6 Yaş Kur'an kursunda yapılan çalışmaları yerinde görmek için  04/10/2019 Cuma günü İl Müftümüz Mehmet Yaman bir ziyaret gerçekleştirdi. Kursta eğitim-öğretim gören çocuklarla bir müddet sohbet eden , İl genelinde 4-6 yaş kurslara yoğun bir talep ve aynı zamanda ihtiyaç olduğunu, dolayısıyla en kısa zamanda bu tür kursların sayısını artırmak istediklerini belirtti.

Ziyaret minik öğrencilere yapılan ikram ve İl Müftümüzle resim çekilmelerinin ardından sona erdi.