06.10.2019

İl Müftülüğümüzce  “Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla ülke genelindeki 90 bin camide sabah namazının ardından fidan dikme etkinliği kapsamında ilimizde de Ökse mevkiine 400 adet çam fidanı dikimi yapıldı.

İl Müftülüğümüzce ,"Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında 06/10/2019 Pazar günü saat:07.30’da Ökse mevkiine çam fidanı dikimi yapıldı. Sabah namazını Ökse Hz.Ali Camiinde kılan İl Müftümüz Mehmet Yaman, namaz sonrasında din görevlileri, müftülük personeli ve vatandaşlarla beraber fidan dikme etkinliğini gerçekleştirdi.

Fidan dikimi sonrasında yapılan duanın ardından İl Müftümüz Mehmet Yaman, bu yıl tüm Türkiye de olduğu gibi Kırşehir’de de bir farkındalık oluşturmak amacıyla Din görevlilerimiz ve vatandaşlarımızın katılımı ile fidan dikimi yaptıklarını söyledi.