12.04.2018

ŞEHİDİMİZ SEMİH ŞAHİN'İ UĞURLADIK

İlçemiz Büyükabdiuşağı Köyü nüfusuna kayıtlı 24 yaşında Piyade Uzman Çavuş Semih ŞAHİN Hakkari İli Şemdinli İlçesi kırsalında 11.04.2018 tarihinde hain PKK'lı teröristler tarafından yapılan havanlı saldırı sonucu şehit düşmüştür. Şehidimizin Cenazesi İlçe Müftümüz Sayın Abdullah KARACA'nın baba evinde helallik isteyip duâ etmesinin ardından, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent TÜFENKCİ, Vali Vekilimiz Adnan  Kayık,  Milletvekillerimiz Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırıkkale Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan,  İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Ekemen, İl Müftü Vekilimiz Hasan Hüseyin ASLANTÜRK, Kaymakam Vekilimiz Murat GİRGİN ve Kaymakamlarımız, il ve ilçe yöneticileri, TSK mensupları ve binlerce vatandaşımızın katıldığı törenle 12.04.2018 tarihinde Büyükabdiuşağı Köyü Cami’nde kılınan öğle namazına müteakip İl Müftü Vekilimiz Sayın Hasan Hüseyin ASLANTÜRK kıldırdığı cenaze namazının ardından köy mezrlığında toprağa verildi. Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına, ailesine ve tüm sevenlerine, milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.