07.05.2018

15 TEMMUZ GAZİLERİNDEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET

15 Temmuz 2016 tarihinde Cuma günü Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) nün başlattığı darbe girişimine karşı verilen mücadelede Ankara' da gazi olan İmam Hatip Mehmet Arif ARSLAN ve İsmail AYDILDIZ ile arkadaşlarınca İlçe Müftülüğümüze ziyarette bulunuldu. İlçe Müftümüz Sayın Abdullah KARACA' nın makamında gerçekleşen ziyarette; Biz kez daha terörün karanlık yüzünden bahsedilerek, o gün kahramanca canını ortaya koyan, Milli birliğimiz, beraberliğimiz, bayrağımız, ezanımız, ülkemizin özgürlüğü için gazi olan bütün vatandaşlarımız yâd edildi. Şehitlerimiz rahmetle anıldı. Yüce Mevla tüm şehitlerimize rahmetiyle merhametiyle muamele eylesin. Mekanları cenneti âli olsun. Gazi olan tedavileri devam edenlere Yüce Mevla şifa versin, hayırlı ömürler ihsan eylesin.