02.10.2020

2020 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

Diyanet İşleri Başkanlığı'mızca her yıl olduğu gibi Camilerin toplum hayatındaki yerini ve önemini vurgulamak, halkımızın camiler ile olan bağının kuvvetlenmesi ve din hizmetlerinin neferleri olan din görevlilerini motive etmek, görev bilincini artırmak amacıyla bu sene de; 1-7 Ekim tarihleri arasında "Cami ve İlim" temasıyla kutlanan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle İlçe Müftümüz Abdullah KARACA ve görevlilerimiz, Kaymakamımız Sayın Fatih ÖZCAN’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam ÖZCAN, İlçe Müftüsü Abdullah KARACA nezdinde tüm din görevlilerinin ve vatandaşlarımızın Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı. Görevlerinde başarı ve kolaylıklar temennisinde bulundu.