05.11.2020

ÖDÜLÜNÜ İZMİRLİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI

Müftülüğümüzce 2020 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde; ilköğretim ve ortaöğretim okulu öğrencileri arasında “Peygamberimiz ve Çocuk” temalı kompozisyon ve şiir yazma yarışmaları düzenlenmişti. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verildiği programda; Kompozisyon yazma dalında ikinci olan Akpınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Havva Ecrin KARAHAN almış olduğu para ödülünü İzmir’li depremzedelere bağışladı. Örnek bir davranış sergileyerek herkesi duygulandıran bu davranışı için kendisini tebrik eden İlçe Müftüsü Abdullah KARACA, depremden etkilenen insanların acısını, küçücük yüreğinde hissederek, kardeş olmanın en güzel örneğini sergileyen öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Yüce Mevla’dan rahmet, yaralılarımıza da şifalar diliyorum dedi.