20.10.2016

TOPLANTI

EKİM AYI İLÇE MÜFTÜLER TOPLANTISI KAMAN'DA YAPILDI

Din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi için il Müftülüğümüz ile ilçe müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, koordinasyonu güçlendirmek, Din hizmetlerinde verimliliği artırmak ve yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla Ekim ayı ilçe müftüleri toplantısı Kaman ilçe müftülüğü toplantı salonunda 13.10.2016 Perşembe günü saat.10.00’da yapıldı.

Yapılan toplantıya İl Müftü vekili Bekir Ercan başkanlığında, müftü yardımcısı Şevket Karaca ile Akpınar, Akçakent, Boztepe, Kaman, Çiçekdağı, Mucur ilçe müftülerinin katılımı ile yapıldı.

Yapılan toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığı 2016-2017 umre görevli tespiti yapılması, Diyanet İşleri Başkanlığınca "Her Kur'an kursunun bir yetim kardeşi olsun"konulu yazısı görüşüldü. Ayrıca gündemdeki konular ile ilgili olarak görüşmeler yapıldı.