04.12.2018

Çiçekdağı ve Akçakent İlçe Müftülüklerimizce Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Yapıldı

Çiçekdağı i ve Akçakent ilçe Müftülüklerinde görev yapan tüm İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımların katılımı ile Çiçekdağı İlçe Müftülüğümüzde tecrübe paylaşımı toplantısı gerçekleşti,

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa, moderatör olarak Diyanet İşleri Başkanlığından Uzman yardımcısı Fatih Akkoca, Nevşehir İl Müftülüğünden İ.H. Ahmet Aydemir katıldı.

Toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığından Uzman yardımcısı Fatih Akkoca; “Din görevlilerinin görev konusunda aktif olmalarını, İmam-hatip olarak görev yapan arkadaşların proje üretmelerini ve öncelikli olarak projelerini arkadaşları ile paylaşmalarını istedi.

Proje üreterek faydalı çalışmalar yapan arkadaşlarla beraber il ve ilçe müftülüklerini ziyaret ederek bu konudaki kazanımlarını din görevlisi arkadaşlarla paylaşarak onları teşvik etmek üzere bu çalışmaları yapıyoruz.” dedi.

Program  İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım olarak görev yapan arkadaşların , özgüvenlerinin tazelenmesine , vizyonlarının genişlemesine ve görevlerinde motive olmalarına vesile oldu.