25.03.2019

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE” ADLI ŞİİR YARIŞMASI YAPILDI

“ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE” ADLI ŞİİR YARIŞMASI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anma etkinlikleri kapsamında İlçemiz Müftülüğü tarafından lise öğrencileri arasında, İstiklal Marşı şairimiz merhum Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiirini ezbere okuma yarışması düzenlendi.

İlçemiz Müftülüğünce 15.03.2019 Cuma günü saat: 09.30’da İlçemiz Müftülüğü konferans salonunda  "Çanakkale Şehitlerine” isimli şiirinin okunduğu yarışmalar için, İlçemiz Müftüsü Bünyamin TURGUT’un başkanlığında, İlçemiz Milli Eğitim Şube Müdürü Çetin ADIYAMAN’ın ve İlçe Gençlik Koordinatörü Fatih ŞAHİN’den oluşan komisyon oluşturuldu.

Çiçekdağı Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Melike DOĞAN, Rasim BİNİCİ, Seydi Ahmet KAPLAN, Hatice Nur UÇAR, Çiçekdağı Anadolu İmam- Hatip Lisesi Öğrencilerinden Yasemin AYDIN, Kader BABAYİĞİT, Gizem Nur YILDIRIM’ın katıldığı, her bir yarışmacının üstün performans sergilediği yarışmada Çiçekdağı Anadolu Lisesi Öğrencisi Hatice Nur UÇAR birinci seçilmiştir.

Ödül olarak birinciye çeyrek altın verilirken, diğer yarışmacılara da kitaplar hediye edildi.